google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o آموزش سالیدورکس، نحوه استفاده از دستور مرکز جرم (Center of Mass) در نرم افزار SolidWorks
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 ... 5 6 صفحه بعد

آموزش سالیدورکس، نحوه استفاده از دستور مرکز جرم (Center of Mass) در نرم افزار SolidWorks
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : دو شنبه 6 ارديبهشت 1395

 

مرکز جرم (Center of Mass) در واقع نقطه ای است که تمام ذرات جسم در آن نقطه متمرکز است. هنگامی که ذره ای در مرکز جرم واقع است هیچ گشتاور خالصی در آن وجود نداشته و در تعادل ایستا باقی می ماند. مرکز جرم یک جسم سخت (گلوله) در هوا، روی یک قوس سهمی شکل خواهد بود. به عنوان مثال یک توپ بیسبال را پس از ضربه زدن در نظر بگیرید ممکن است نوع حرکت توپ پیچیده به نظر آید اما با دقیق شدن در مسیر حرکت آن پی خواهید برد که یک مسیر سهمی شکل را می پیماید. در بیشتر موارد مرکز جرم روی خود جسم است اما مواردی هم وجود دارد که چنین نیست. مثلا مرکز جرم حلقه در وسط حلقه قرار می گیرد.

ابتدا سامانه شامل دو ذره به جرم های m1 و m2 با مختصات مکانی x1 و x2 را در نظر می گیریم. مرکز جرم سامانه با رابطه زیر تعیین می شود.


 

که M=m1+m2 جرم سیستم است. در سامانه دو ذره ای، مرکز جرم روی خط واصل دو ذره است. اگر دو جرم با هم برابر باشند مرکز جرم در وسط دو ذره است. در غیر این صورت مرکز جرم نزدیکتر به جرم بزرگتر و دورتر از جرم کوچکتر است. حال اگر n ذره در فضای سه بعدی با جرم ها m1,m2,m3,...mn با بردار های مکان r1,r2,r3,…,rn داشته باشیم بنا به تعریف مرکز جرم می توان نوشت:


 

حاصلضرب جرم در بردار مکان mr را گشتاور اول جرم گویند. بنابراین می توان مرکز جرم را به صورت زیر تعریف کرد :

مرکز جرم سامانه ذرات نقطه ای است که اگر تمامی جرم سامانه در آن نقطه فرض شود گشتاور اول آن نسبت به هر مبدا دلخواه برابر است با جمع برداری گشتاورهای هر یک از ذرات نسبت به همان مبدا. مرکز جرم یک سیستم مستقل از انتخاب مبدا بوده و فقط بستگی به توزیع جرم دارد. اگر جسمی دارای یک محور تقارن باشد مرکز جرم روی محور تقارن است. اگر دارای بیش از یک محور تقارن باشد، مرکز جرم محل برخورد محورهای تقارن است. برای تعیین مرکز جرم اجسام جامد با شکل نامنظم اغلب می توان آن جسم را به چند قسمت تقسیم کرده و مرکز جرم هر قسمت را جداگانه به دست آورد، سپس هر قسمت را مانند ذره ای در مرکز جرم خودش فرض کرده و مرکز جرم کل جسم را مشخص نمود.

محاسبه دستی مرکز جرم احجام و به خصوص احجام مونتاژی و مرکب اغلب پیچیده و دشوار بوده و زمان زیادی را طلب می نماید. هرچند احتمال خطا در محاسبات دستی نیز زیاد می باشد. امروزه نرم افزارهای مهندسی طراحی مانند SolidWorks این عملیات را خیلی سریع و به راحتی محاسبه می نمایند. از طریق این ویدئو آموزشی نحوه ایجاد نقطه مرکز جرم مدل های طراحی شده را در محیط طراحی قطعه، محیط مونتاژ و همچنین تهیه نقشه های خروجی را فرا می گیرید...

 

جهت دانلودویدئو آموزشی نحوه استفاده از دستور مرکز جرم (Center of Mass) در نرم افزار SolidWorks (با کیفیت خوب، 8 دقیقه و به زبان انگلیسی) برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش سالیدورکس، نحوه استفاده از دستور مرکز جرم (Center of Mass) در نرم افزار SolidWorks



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش سالیدورکس، آموزش آزمایشگاه مقاومت مصالح با استفاده از شبیه ساز نرم افزار SolidWorks Simulation
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

نرم افزار سالیدورکس اکنون به عنوان یکی از نرم افزار های توانمند در حوزه طراحی صنعتی، مدلسازی و تحلیل های مکانیکی در شرکت های معتبر مورد استفاده قرار می گیرد و تسلط بر این نرم افزار می تواند به عنوان عاملی موثر در استخدام و فعالیت در شرکت های معتبر تاثیر گذار باشد.

در این کتاب آموزشی محیط شبیه سازی، تحلیل و آنالیز (Simulation) نرم افزار سالیدورکس (SolidWorks) به کاربر آموزش داده می شود. ماژول سیمولیشن بر روی خود نرم افزار سالیدورکس وجود دارد و برای تحلیل های استاتیکی، دینامیکی و بررسی آنالیزهای مقاومتی استفاده می شود. کاربران سالیدورکس در این کتاب با:

  • نحوه مش بندی قطعات
  • نحوه بارگذاری و اعمال نیرو بر اجسام
  • محاسبه تنش، جابجایی قطعه در اثر اعمال نیرو و محاسبه کرنش
  • روابط بین تنش و کرنش
  • بارگذاری محوری
  • محاسبه گشتاور
  • محاسبه میزان خمش
  • محاسبه تنش برشی در تیرها
  • انرژی کرنش
  • معیار گسیختگی
  • خرپاها و تیرها
  • مسائل صفحه ای
  • کمانش و... بطور کامل، همراه با مثال های عملی و کاربردی به صورت قدم به قدم آشنا می شوند.

 

آموزش آزمایشگاه مقاومت مصالح با استفاده از شبیه ساز نرم افزار SolidWorks Simulation، یکی از کتاب های مرجع، مفید و کاربردی در زمینه تحلیل های استاتیکی، دینامیکی و بررسی آنالیزهای مقاومتی با نرم افزار سالیدورکس سیمولیشن می باشد. این کتاب مشتمل بر 287 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه کلی تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Chapter 1: Stresses

Stress Components

More on Stress Components

Stresses in C-Bar

Chapter 2: Displacement

Displacement in the Cantilever Beam

Displacement in the C-Bar

Chapter 3: Strain

Strain in the Cantilever Beam

Strain in the C-Bar

Chapter 4: Stresses Strain Relations

Poissons Effects

Young Modulus and Shear Modulus

Hookes Laws

Chapter 5: Axial Loading

Stress Concentrations

Saint Venants Principles

Temperature Effects

Chapter 6: Torsion

Torsion in Circular Shaft

Stress in Cylindrical Coordinate Systems

Statically indeterminate Shaft

Chapter 7: Bending

Pure Bending

Elastoplastic Bending

Chapter 8: Shear Stresses in Beam

Shear Formula

Shear Stresses in a Box Beam

Shear Centers

Chapter 9: Strain Energy

Work Done, Strain Energy and Strain Energy Density

Strain Energy in C-Bar

Chapter 10: Failure Criteria

Mohres Circle and Stress Extrema

Principle Stress, Stress Intensity and Von Mises Stress

Chapter 11: Trusses and Beams

Tresses

Beams

Chapter 12: Plane Problems

Plane Stress Problems

Plane Strain Problems

Axis Symmetric Problems

Chapter 13: Plates and Shells

Channel Beam

Storage Tank

Chapter 14: Buckling

Buckling of Truss Member

Buckling of an Aluminum Beverage Can

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این کتاب بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش کتاب آزمایشگاه مقاومت مصالح با استفاده از شبیه ساز نرم افزار SolidWorks Simulation در این کتاب به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

 

جهت دانلود آموزش آزمایشگاه مقاومت مصالح با استفاده از شبیه ساز نرم افزار SolidWorks Simulation برلینک زیر کلیک نمایید:



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش سالیدورکس، آموزش طراحی و مدلسازی بدنه خودرو کامارو (Camaro) در نرم افزار SolidWorks به زبان فا
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

در این کتاب آموزشی، کاربر سالیدورکس با نحوه طراحی و مدلسازی خودرو کامارو (Camaro) که یکی از خودرو های پر طرفدار شرکت شورلت است، در محیط sketch و surface بطور کامل آشنا می شود. همچنین روش رسم spline, line ساخت اسکچ sketch های مورد نیاز برای طراحی بدنه خودرو، در محیط surface (سطح سازی) نرم افزار سالیدورکس آموزش داده می شود. در این آموزش فرض بر این است که کاربر با مدلسازی مقدماتی سالیدورکس آشنایی دارد...

در این کتاب آموزشی، طراحی و مدلسازی بدنه خودرو کامارو به صورت گام به گام در 503 صفحه، در 2 بخش به ترتیب زیر به کاربر آموزش داده می شود:

بخش اول: طراحی و مدلسازی خودرو کامارو در نرم افزار SolidWorks - به زبان فارسی (203 صفحه)

بخش دوم: طراحی و مدلسازی خودرو کامارو در نرم افزار SolidWorks - به زبان انگلیسی (294 صفحه)

 

لازم به ذکر است که به همراه فایل pdf کتاب آموزشی، فایل تصویر بدنه خودرو کامارو (بلوپرینت بدنه خودرو کامارو) نیز جهت دانلود قرار داده شده است.

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی بخش دوم کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این بخش بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش طراحی و مدلسازی بدنه خودرو کامارو (Camaro) در نرم افزار SolidWorks به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.


جهت دانلود آموزش طراحی و مدلسازی بدنه خودرو کامارو (Camaro) در نرم افزار SolidWorks برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش طراحی، مونتاژ و انیمیشن دو چرخ دنده مخروطی با زاویه محورهای 60 درجه در نرم افزار SolidWorks و
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

چرخ دنده وسیله ای برای انتقال مكانیكی توان یا حركت بین محورهای متوازی، متقاطع یا متنافر است. با اینكه معمولا چرخ دنده ها به دلیل اینکه در بیشتر موارد به منظور رعایت ایمنی درون پوشش های فیزیکی قرار می گیرند و از نظر پنهان می باشند، مهمترین عنصر مكانیكی تمدن بشری بوده و حتی اهمیت شان از چرخ هم بیشتر است، زیرا بیشتر چرخ ها بدون نیروی دریافتی از چرخ دنده ها قابل حركت نیستند.

در این بخش آموزش طراحی، مونتاژ و انیمیشن دو چرخدنده مخروطی با زاویه محورهای 60 درجه در نرم افزار SolidWorks و GearTrax را خواهید آموخت. با نصب نرم افزار الحاقی GearTrax به راحتی می توانید انواع چرخ دنده های مورد نیاز خود را طراحی نمایید. اگر تعداد دندانه و مدول را بدانید هر چرخ دنده ای را به راحتی و اتومات برای خود مدلسازی می نمایید.

در ادامه نیز در محیط شبیه سازی نرم افزار سالیدورکس می توانید به آن حرکت و انیمیشن بدهید. بطوریکه الکتروموتور فرضی به چرخ دنده وارد می شوند و چون در محیط اسمبلی قید چرخ دنده را اعمال نموده ایم، چرخ دنده ها برحسب دور بطور واقعی حرکت می نمایند...

آموزش طراحی، مونتاژ و انیمیشن دو چرخ دنده مخروطی با زاویه محورهای 60 درجه در نرم افزار SolidWorks و GearTrax، یکی از آموزش های مفید و کاربردی در نرم افزار سالیدورکس می باشد. این آموزش مشتمل بر:

*** فایل ویدیویی طراحی، مونتاژ و انیمیشن دو چرخ دنده مخروطی با زاویه محورهای 60 درجه در نرم افزار SolidWorks و GearTrax: فایل آموزش ویدیویی به زبان فارسی می باشد

*** فایل ویدیویی طراحی چرخ دنده کرانویل (Crown Wheel) در نرم افزار SolidWorks

لازم به ذکر است که از لینک مقابل می توانید نرم افزار طراحی گیربکس و انواع چرخ دنده، پولی، چرخ تسمه، چرخ زنجیر و هزار خار GearTrax for solidWorks را دانلود نمایید: نرم افزار طراحی گیربکس و انواع چرخ دنده، پولی، چرخ تسمه، چرخ زنجیر و هزار خار GearTrax for solidWorks

جهت دانلود آموزش طراحی، مونتاژ و انیمیشن دو چرخ دنده مخروطی با زاویه محورهای 60 درجه در نرم افزار SolidWorks و GearTrax برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

دانلود بلوپرینت (BluePrint) و نقشه های آماده جهت طراحی و مدلسازی سه بعدی خودرو
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

بلوپرینت، طراحی دقیق خودرو روی کاغذ می باشد که ابعاد و نسبت ها در آن کاملا رعایت می شود. در واقع این طرح (BluePrint) بدین جهت آماده می شود که از روی آن، بوسیله نرم افزارهای سه بعدی سازی (CATIA, SolidWorks, ProEngineer, NX)، خودرو را به صورت سه بعدی طراحی و مدلسازی نماییم. یکی از کارهایی که بایستی خیلی دقیق انجام شود، نحوه قرار دادن این طرح ها در نرم افزار مورد نظر می باشد که اگر احیانا به درستی صورت نگیرد، ساخت و مدلسازی طرح سه بعدی به مشکل برخورد خواهد نمود. اگر بخواهیم در این مورد بیشتر توضیح دهیم، بایستی گفت، شما برای طراحی سه بعدی خودرو در نرم افزارهای مدلسازی (حجم سازی) بایستی ۴ طرح (نما) داشته باشید:

  • طرح روبرو یا نمای روبرو (Front View)
  • طرح کنار، نمای جانب یا نمای دید از راست (Right View)
  • طرح عقب یا نمای پشت (Back View)
  • طرح بالا، نمای بالا یا دید از سر (Top View)

حال بسته به نرم افزار مورد نظر بایستی نماها را به ترتیب وارد محیط نرم افزار نمایید. نحوه وارد نمودن تصویر به محیط نرم افزارهای مدلسازی تقریبا مشابه هم می باشند. در ادامه نحوه وارد کردن بلوپرینت (نماها) به داخل نرم افزار مدلسازی سالیدورکس (SolidWorks) شرح داده می شود:

ابتدا بر روی صفحه front، نما یا تصویر روبرو (Front View) را وارد نمایید (از طریق انتخاب صفحه و طی کردن مسیر مقابل: Tools–>Sketch Tools–>Sketch picture). سپس مختصات X یا عرض تصویر رو طوری تنظیم نمایید که وسط خودرو روی صفر مختصه X یا عرض ها باشد. برای قسمت عقب خودرو یک صفحه موازی صفحه front تعریف نمایید و به اندازه طول خودرو فاصله ایجاد کنید و سپس مثل صفحه front عمل نمایید. قسمت کنار خودرو بعد از وارد شدن معمولا سر جای خودش قرا می گیرد ولی قسمت بالا رو باید مثل قسمت جلو و عقب، به وسط صفحه انتقال بدهید. لازم به ذکر است که برای هر نما از بلوپرینت همان نما بایستی استفاده شود...

 کاربران علاقمند به طراحی و مدلسازی خودرو از روی تصویر (BluePrint)، در این قسمت می توانند تعداد 116 بلوپرینت خودرو را به ترتیب زیر دانلود نمایند:

  • خودرو Aston Martin:  تعداد 6 بلوپرینت
  • خودرو Audi:  تعداد 13 بلوپرینت
  • خودرو BMW:  تعداد 10 بلوپرینت
  • خودرو Chevrolet:  تعداد 24 بلوپرینت
  • خودرو Hyundai:  تعداد 2 بلوپرینت
  • خودرو Iranian:  تعداد 14 بلوپرینت
  • خودرو Jaguar:  تعداد 5 بلوپرینت
  • خودرو Mazda:  تعداد 15 بلوپرینت
  • خودرو Maserati:  تعداد 4 بلوپرینت
  • خودرو Mercedes:  تعداد 7 بلوپرینت
  • خودرو Peugeot:  تعداد 10 بلوپرینت
  • خودرو Different:  تعداد 6 بلوپرینت

جهت دانلود بلوپرینت (BluePrint) و نقشه های آماده جهت طراحی و مدلسازی سه بعدی خودرو برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: All Environment، نرم افزار ProEngineer، نرم افزار NX Unigraphics، نرم افزار SolidWorks، ،

خمکاری در صنعت ورقکاری و مقادیر صحیح خم در Sheet Metal نرم افزار SolidWorks
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

در صنعت ورقکاری برای تغییر فرم در قطعات از فرآیند خم کاری استفاده می شود. خم کردن عملی است که درآن قسمتی از مواد را با حفظ سطح مقطع شان تا حد امکان با رساندن حرارت و بدون آن از مسیر اصلی خارج کرده و به مسیر دلخواهی آورد. در خمکاری ورق های فلزی اگر ضخامت ورق مساوی یا کم تر از 1.5mm باشد نیازی به محاسبه قطر یا شعاع متوسط نیست و محاسبه گسترده قوس ها با توجه به همان اندازه موجود در نقشه انجام می شود.

در صورتی که ضخامت ورق از 1.5mm بیش تر باش، با توجه به شعاع خمش و زاویه خمکاری می بایست ابتدا قطر متوسط را محاسبه کرده و طول گسترش قوس ها را به دست آورد. طراحی مکانیکی بایستی مطابق با واقعیت باشد. برای اینکه خمکاری در نقشه گسترده پس از اجرا اندازه های درست بدهد نیاز به مقادیر تجربی نیز داریم. این مقادیر در فیلم آموزشی در دو قسمت (به زبان انگلیسی و در محیط نرم افزار SolidWorks) آموزش داده شده است...

Bend allowance with a K-Factor is calculated as follows

BA=pi(R + KT) A/180

BA = bend allowance
R = inside bend radius
K = K-Factor, which is t / T
T = material thickness
t = distance from inside face to neutral sheet
A = bend angle in degrees - the angle through which the material is bent

جهت دانلود ویدیو آموزشی خمکاری در صنعت ورقکاری و مقادیر صحیح خم در Sheet Metal نرم افزار SolidWorks برلینک زیر کلیک نماید:



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش سالیدورکس، جزوه آموزش تغیرات بوجود آمده در نسخه 2015 نرم‌افزار SolidWorks
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 28 فروردين 1395

معمولاً هر نرم‌افزار به همراه نسخه‌ی جدید، علاوه بر بهبود عملکرد نرم‌افزار به دنبال افزایش سادگی کار با نرم‌افزار هم می‌باشد. کاربران قدیمی نرم‌افزار با توجه به عادت به محیط سابق در اکثر موارد فقط نسخه‌ی جدید را نصب می‌کنند و معمولاً به طور تصادفی به قابلیت‌های جدید نرم‌افزار برخورد می‌کنند. در این جزوه آموزشی سعی می‌شود موارد کاربردی اضافه‌شده به نسخه 2015 نرم‌افزار SolidWorks معرفی شود.

جزوه آموزش تغیرات بوجود آمده در نسخه 2015 نرم‌افزار SolidWorks، یک جزوه آموزشی مفید و کاربردی از آموزش مبحث تغیرات اساسی در نرم افزار سالیدورکس است. همچنین به همراه جزوه بالا تمام قطعات مورد استفاده در این جزوه آموزشی جهت دانلود قرار داده شده است. این جزوه مشتمل بر 3 بخش، 37 صفحه، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

بخش 1: تغییرات محیط sketch در SolidWorks 2015

  • قید Horizontal و Vertical
  • قیدهای مشترك بین دو موضوع
  • Select chain در طی موضوعات construction
  • اعمال زاویه متقارن به کمک خط محور
  • انواع خط محور در مستطیل
  • دستور Midpoint Line
  • دستور segment
  • دستور Replace Entity
  • اعمال قید در انتهای رسم Spline
  • Style Spline
  • Spline on Surface

بخش 2: تغییرات محیط Feature در SolidWorks 2015

  • پروفیل های باز در دستورات CUT
  • تغییرات دستور move face
  • تغییرات دستور Fillet
  • ایجاد صفحه موازی صفحه نمایش
  • تغییرات دستور Hole Wizard
  • تغییرات دستور Linear Pattern
  • تغییرات دستور fill pattern
  • معرفی دستور variable pattern

بخش 3: تغییرات دستور Section View در SolidWorks 2015

  • Section Method
  • Graphics-only Section

جهت دانلود جزوه آموزش تغیرات بوجود آمده در نسخه 2015 نرم‌افزار SolidWorks برلینک زیر کلیک نمایید:


 



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش سالیدورکس، طراحی و مونتاژ زنجیر (Chain) در نرم افزار SolidWorks
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 28 فروردين 1395

در این مجموعه آموزشی، طراحی و مونتاژ زنجیر (Chain) در نرم افزار SolidWorks به صورت گام به گام و بطور کامل، در 3 ویدئو آموزشی به کاربر آموزش داده می شود:

  • بخش اول: نحوه طراحی زنجیر با استفاده از curve driven pattern
  • بخش دوم: معرفی دستور chain component pattern
  • بخش سوم: تشریح کامل دستور chain component pattern در قالب مثال عملی
  • ویدئو آموزشی: 19 دقیقه به زبان انگلیسی
  • تصاویر زیر از 3 ویدئو آموزشی تهیه شده است




جهت دانلود ویدئو آموزشی طراحی و مونتاژ زنجیر (Chain) در نرم افزار SolidWorks برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش سالیدورکس، طراحی و مونتاژ زنجیر (Chain) در نرم افزار SolidWorks



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش سالیدورکس، آموزش شبیه سازی و آنالیز حرکت در نرم افزار SolidWorks Motion
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 22 فروردين 1395

 

Motion Study یک شبیه سازی گرافیکی از نحوه حرکت اجزای مونتاژ شده در محیط مونتاژ Assembly می باشد. شما می توانید خواص دیداری نظیر نوردهی و نمای پرسپکتیو را در این قسمت با هم ترکیب نمایید. Motion Study هیچ تغییری را در اجزای مونتاژ شده بوجود نمی آورد، بلکه فقط حرکت اجزای مورد نظر شما را شبیه سازی می نماید و برای این کار از Mate های موجود در مدل استفاده می نماید. با این قابلیت می توانید مواردی مانند نیروها، حالت فنری یا کشسانی، افت ها و اصطکاک را بر اساس خواص متریال و با استفاده از حل کننده های سینماتیکی، آنالیز نموده و در نهایت حاصل آنالیز را استخراج کرده و به بررسی صحت طراحی بپردازید...

در این قسمت کاربران نرم افزار سالیدورکس قادر خواهند بود مجموعه آموزشی محیط SolidWorks Motion را دانلود نمایند. این مجموعه شامل دو ویدئو (9 دقیقه به زبان انگلیسی) و 7 جزوه آموزشی (222 صفحه به زبان انگلیسی) از محیط شبیه سازی و آنالیز حرکت در نرم افزار SolidWorks Motion می باشد.


جهت دانلود ویدئو و جزوه آموزشی شبیه سازی و آنالیز حرکت در نرم افزار SolidWorks Motion برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش سالیدورکس، آموزش شبیه سازی و آنالیز حرکت در نرم افزار SolidWorks Motion



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،

آموزش سالیدورکس، آموزش ایجاد سطح گسترده کانال با مقاطع مختلف (گسترش سطوح و احجام) در نرم افزار Solid
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395

یکی از مهم ترین مباحثی که در صنعت وجود دارد، مبحث ایجاد قطعات ورقکاری است که معمولاً با تهیه گسترده اولیه و تغیر شکل آن به روش هاي مختلف (رولکاري، خم کاري، پرس و ...) امکان پذیر است.

در این بین ایجاد گسترده اولیه به طور دقیق از روش هاي دستی امکان پذیر نیست و یا دست کم دشوار می نماید. چرا که این روش ها بر مبناي هندسه ترسیمی بوده و رسم دقیق نیاز به نقطه یابی بسیار دارد و از آنجا که انسان امروزي عادت کرده است کارهاي تکراري و نیازمند به دقت خود را به موجود شریفی به نام رایانه بسپارد، این مقوله نیز از این قاعده مستثنی نمانده است.

همانطور که می دانید روش هاي دستی جهت محاسبات گسترش ورق بسیار دشوار (یا بهتر بگوییم وقت گیر) بوده و خطاهاي گران قیمتی را نیز در بر دارد. نرم افزارهاي امروزي به راحتی این عمل را انجام می دهند و از الگوریتم هاي نسبتاً دقیقی نیز براي این کار استفاده می نمایند.

لازم به ذکر است که از لینک زیر می توانید مطالب مرتبط با مبحث ورقکاری Sheet Metal نرم افزار SolidWorks را دانلود نمایید:

خمکاری در صنعت ورقکاری و مقادیر صحیح خم در Sheet Metal نرم افزار SolidWorks

جزوه آموزش ورق کاری (Sheet Metal Design) در نرم افزار SolidWorks

جهت دانلود ویدئو آموزشی ایجاد سطح گسترده کانال با مقاطع مختلف (گسترش سطوح و احجام) در نرم افزار SolidWorks (با کیفیت عالی، 6 دقیقه و به زبان انگلیسی) برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش سالیدورکس، آموزش ایجاد سطح گسترده کانال با مقاطع مختلف (گسترش سطوح و احجام)



:: موضوعات مرتبط: نرم افزار SolidWorks، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.