google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o دانلود جزوات و نمونه سوالات امتحانی درس روش های تولید (Manufacturing Methods)
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 ... 9 10 صفحه بعد

دانلود جزوات و نمونه سوالات امتحانی درس روش های تولید (Manufacturing Methods)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1395

 

یکی از مهارت های مهم و لازم برای هر مهندس مکانیک، صنایع و همچنین متالورژی، آشنایی کافی با روش های مختلف ساخت و تولید قطعات گوناگون می باشد. این مجموعه آموزشی به شما اطلاعات کافی را در این ارتباط خواهد داد.

جزوات درس روش های تولید (Manufacturing Methods)، مشتمل بر 4 بخش، 350 صفحه، به زبان فارسی، با فرمت pdf، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

بخش 1: جزوه روش های تولید - دکتر ساسان محمدی

بخش 2: جزوه روش های تولید - دکتر حسن حاله

بخش 3: جزوه روش های تولید - مهندس حمید رهروان

بخش 4: جزوه روش های تولید - مهندس علی معرف

* توجه: لازم به ذکر است که علاوه بر فایل جزوات آموزشی بالا، 264 نمونه سوال امتحانی در رابطه با درس روش های تولید (20 صفحه، به زبان فارسی) نیز جهت دانلود قرار داده شده است.

جهت دانلود جزوات و نمونه سوالات امتحانی درس روش های تولید (Manufacturing Methods)،بر لینک زیر کلیک نمایید:

دانلود جزوات و نمونه سوالات امتحانی درس روش های تولید (Manufacturing Methods)




:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، ،

جزوه آموزش جامع آنالیز مودال پروفسور سعید ضیائی راد
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1395

 

در دو دهه گذشته، آنالیز مودال به دانشی فراگیر با هدف تعیین، بهبود و بهینه سازی مشخصات دینامیکی سازه های مهندسی تبدیل شده است. طراحی امروزی سازه های پیچیده مکانیکی، هوایی و ساختمانی به گونه ای است که علاوه بر مقاومت بالا بایستی دارای وزن کم و قابلیت انعطاف زیاد باشند. به عنوان مثال، در صنعت خودروسازی تلاش زیادی صرف کاهش وزن بدنه شده است. به منظور کم کردن اثرات اینرسی حین ماموریت در سازه های فضایی، مانند آنتن های ماهواره ای، کاهش وزنی در حد چند گرم نیز حائز اهمیت فراوان است. این نیازهای جدی در طراحی سازه های جدید، پتانسیل بروز ارتعاشات ناخواسته را در این سازه ها افزایش می دهد. از دیگر حقایق زندگی مدرن، تقاضای روزافزون برای سازه های ایمن و قابل اعتماد مطابق با ضوابط وضع شده توسط دولت ها و یا نیاز مشتری می باشد. مدل سازی کامپیوتری به تنهایی قادر به تعیین رفتار دینامیکی سازه نمی باشد، زیرا برخی خواص سازه مانند میرایی و یا خواص غیرخطی از قواعد معمول در مدل سازی پیروی نمی کنند. همچنین، اطلاعات فراتری برای مدل سازی به دلیل عدم قطعیت در شرایط مرزی، مورد نیاز می باشد. پیشرفت های اخیر در تکنیک های تجربی باعث تکامل مقوله مدل سازی با استفاده از خواص تجربی، شده است. بخش مهمی از این تلاش، پیشرفت های حاصل شده در آنالایزرهای تبدیل دیجیتال فوریه بوده است. تکنیک های تجربی توسط آنالیز مودال رشد و تقویت یافته و در مقابل،  انگیزه ای قوی برای پیشرفت آنالیز مودال ایجاد کرده اند.

 

آنالیز مودال چیست؟

آنالیز مودال، فرآیند تعیین خواص ذاتی دینامیکی یک سیستم در قالب فرکانس های طبیعی، ضرایب میرایی و شکل مودها و به کارگیری آنها به منظور ایجاد مدلی ریاضی از رفتار دینامیکی سیستم می باشد. این مدل ریاضی به مدل مودال سیستم و اطلاعات مربوط به مشخصات آن، داده های مودال نامیده می شوند. آنالیز مودال، هر دو مبحث تئوری و تجربی را در بر می گیرد. آنالیز مودال تئوری، بر اساس یک مدل فیزیکی از سیستمی دینامیکی شامل خواص جرمی، سختی و میرایی می باشد. این خواص ممکن است به صورت معادلات دیفرانسیل پاره ای موجود باشند. به کمک تحلیل اجزای محدود مدرن می توان تقریباً هر سازه دینامیکی خطی را گسسته سازی کرد و در نتیجه به طور قابل ملاحظه ای قابلیت و میدان کاری آنالیز مودال تئوریک  افزایش یافته است. امروزه آنالیز مودال تجربی کاربردهای گسترده‌ای در تصحیح دینامیک سازه‌ها، بهبود مدل‌های تحلیلی، طراحی دینامیکی بهینه، کنترل ارتعاشات، عیب‌یابی و پایش سلامت سازه‌ها در زمینه‌های مهندسی هوافضا، مکانیک و عمران پیدا کرده است. برای انجام آزمون مودال معمولاً سیستم مورد نظر به آزمایشگاه منتقل شده و پس از شبیه‌سازی شرایط مرزی با اعمال نیروهای تحریک ساخته شده و معین به ارتعاش واداشته می‌شود. سپس با استفاده از پاسخ و نیروی تحریک اندازه‌گیری شده توابع پاسخ فرکانسی محاسبه و از طریق روش‌های مختلف آنالیز مودال، پارامترهای مودال سیستم شامل فرکانس‌های طبیعی، نسبت‌های میرایی و شکل مودها استخراج می‌شود...

 

جزوه آموزش آنالیز مودال پروفسور سعید ضیائی راد، جزوه ای جامع و بی نظیر از آموزش روش اجزای محدود و آنالیز مودال است که مشتمل بر 19 بخش، در 570 اسلاید، با فرمت Powerpoint و به ترتیب زیر گردآوری شده است:

بخش 1: مروری بر آنالیز مودال

بخش 2: تحلیل و تست مودال

بخش 3: تئوری آنالیز مودال سیستم یک درجه آزادی

بخش 4: سیستم نامیرا MDOF

بخش 5: آنالیز مودال سیستم های چند درجه آزادی نامیرا

بخش 6: سیستم MDOF با میرایی متناسب

بخش 7: سیستم MDOF با میرایی

بخش 8: آنالیز مودال سیستم های چند درجه آزادی میرا

بخش 9: شیوه های پیچیده آنالیز و تست مودال

بخش 10: ویژگی ها و ارائه MDOF FRF داده

بخش 11: تکنیک های اساسی اندازه گیری آنالیز و تست مودال

بخش 12: اندازه گیری تابع پاسخ فرکانسی

بخش 13: وارون کلی آنالیز و تست مودال

بخش 14: توابع حالت شاخص

بخش 15: روش های آنالیز مودال در حوزه فرکانسی

بخش 16: روش استخراج پارامتر مودال

بخش 17: مقایسه تست و آنالیز مودال

بخش 18: پردازش سیگنال های دیجیتال

بخش 19: برنامه ریزی آزمون

 

** توجه: علاوه بر جزوه آموزشی بالا، پروژه آنالیز مودال یک سیستم شش درجه آزادی در حوزه فرکانس با استفاده از نرم افزار MATLAB نیز جهت دانلود قرار داده شده است:

در این پروژه 20 صفحه ای، یک سیستم شش درجه آزادی که می­ تواند مدلی از یک وسیله نقلیه باشد، در حوزه فرکانس و به روش مودال تحلیل شده است. بعد از محاسبه ماتریس توابع پاسخ فرکانسی آن، بعضی از درایه­ های این ماتریس ­ها در مقیاس نیمه لگاریتمی رسم شده ­اند. همه موارد تحلیل با استفاده از نرم افزار MATLAB انجام شده است. تشکیل ماتریس های جرم و سختی سیستم، با استفاده از مفهوم درایه ای انجام شده است.

 

** توجه: علاوه بر جزوه آموزشی و پروژه بالا، 2 مقاله از پروفسور سعید ضیائی راد با عناوین زیر نیز جهت دانلود قرار داده شده است:

مقاله 1: طراحی و ساخت چکش تحریک به منظور ارزیابی دینامیکی تیرها و پل ها به کمک چکش طراحی شده مناسب

مقاله 2: مقایسه روش های رزونانس فازی و جداسازی فازی در تست ارتعاشات زمینی (GVT) سازه های هوایی

جهت دانلود جزوه آموزش جامع آنالیز مودال پروفسور سعید ضیائی راد + پروژه آنالیز مودال یک سیستم شش درجه آزادی در حوزه فرکانس با استفاده از نرم افزار MATLAB + دو مقاله، بر لینک زیر کلیک نمایید:

جزوه آموزش جامع آنالیز مودال پروفسور سعید ضیائی راد



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، ،

ﮔﺰارش ﮐﺎر آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﺼﺎﻟﺢ
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

در این بخش فایل مربوط به گزارش کار آزمایشگاهی مقاومت مصالح رو برای شما قرار دادیم که در آن آزمایشاتی که دانشجویان عمران و مکانیک برای درس مقاومت مصالح بایستی انجام دهند و هم نتایج و شبیه سازی آنها آورده شده است که می توانید از آن استفاده نمایید .

ﮔﺰارش ﮐﺎر آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﺼﺎﻟﺢ

این فایل به صورت Pdf و در 62 صفحه می باشد و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود ﮔﺰارش ﮐﺎر آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﺼﺎﻟﺢ بر لینک زیر کلیک نمایید:

ﮔﺰارش ﮐﺎر آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﺼﺎﻟﺢ

 



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، کلیه گرایش ها، ،

مجموعه جزوات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک پارسه
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

قابل توجه علاقمندان به شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک

قبولی تضمینی در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دانشگاه های معتبر داخلی با:

مجموعه جزوات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک پارسه

کاربران عزیز می توانند جزوات مهم و پرمحتوای موسسه پارسه (مشتمل بر 13 جزوه با عناوین و سرفصل های زیر) را با کمترین هزینه از این سایت دانلود نمایند:


جزوه ارتعاشات پارسه پیش رو مشتمل بر 118 صفحه، در 5 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر رضا تیموری به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: مفاهیم پایه

فصل دوم: ارتعاشات آزاد

فصل سوم: ارتعاشات اجباری

فصل چهارم: ارتعاشات گذرا

فصل پنجم: سیستم های دو درجه آزادی

 

جزوه انتقال حرارت پارسه پیش رو مشتمل بر 200 صفحه، در 11 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر فرشاد کوثری به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: مفاهیم پایه (موازنه انرژی)

فصل دوم: معادله حرارت

فصل سوم: یک بعدی پایا

فصل چهارم: هدایت دو بعدی

فصل پنجم: هدایت گذرا

فصل ششم: مفاهیم اولیه جابجایی

فصل هفتم: جابجایی اجباری در جریان خارجی

فصل هشتم: جابجایی اجباری در جریان داخلی

فصل نهم: تشعشع

فصل دهم: مبدل های حرارتی

فصل یازدهم: جابجایی آزاد

 

جزوه ترمودینامیک پارسه پیش رو مشتمل بر 206 صفحه، در 12 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر فرشاد کوثری به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: مفاهیم اولیه

فصل دوم: کار و انتقال حرارت

فصل سوم: قانون اول ترمودینامیک (سیستم)

فصل چهارم: قانون اول ترمودینامیک (حجم کنترل)

فصل پنجم: قانون دوم ترمودینامیک

فصل ششم: آنتروپی

فصل هفتم: کار برگشت پذیر، برگشت ناپذیر، قابلیت کاردهی

فصل هشتم: چرخه های علمی ترمودینامیک

فصل نهم: مخلوط ها و سایکرومتری

فصل دهم: احتراق

فصل یازدهم: جریان تراکم پذیر

فصل دوازدهم: روابط ترمودینامیکی

 

جزوه دینامیک پارسه پیش رو مشتمل بر 104 صفحه، در 4 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر رضا تیموری به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: دینامیک ذرات

فصل دوم: کار و انرژی

فصل سوم: برخورد ذرات

فصل چهارم: دینامیک اجسام صلب

 

جزوه زبان تخصصی پارسه پیش رو مشتمل بر 80 صفحه، در 3 فصل، به زبان انگلیسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر شاهرخ قاضی مرادی گردآوری شده است.

 

جزوه ریاضیات مهندسی پارسه پیش رو مشتمل بر 96 صفحه، در 5 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر محمد صادق معتقدی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: آنالیز فوریه

فصل دوم: توابع مختلط

فصل سوم: نگاشت ها

فصل چهارم: انتگرال گیری از توابع مختلط

فصل پنجم: معادلات با مشتقات جزئی

 

جزوه زبان عمومی پارسه پیش رو مشتمل بر 218 صفحه، در 4 فصل، به زبان فارسی و انگلیسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر فرهاد ماسان گردآوری شده است.

 

جزوه کنترل خطی پارسه پیش رو مشتمل بر 156 صفحه، در 10 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر رضا تیموری به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: مفاهیم اولیه کنترل

فصل دوم: مدل سازی سیستم های دینامیکی

فصل سوم: نمایش سیستم های دینامیکی

فصل چهارم: پاسخ زمانی سیستم های کنترل

فصل پنجم: پایداری سیستم های کنترل

فصل ششم: خطای حالت ماندگار

فصل هفتم: مکان هندسی ریشه ها

فصل هشتم: پاسخ فرکانسی سیستم های کنترل

فصل نهم: دیاگرام بد

فصل دهم: جبران کننده ها و کنترلرها

 

جزوه معادلات دیفرانسیل پارسه پیش رو مشتمل بر 88 صفحه، در 5 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر محمد صادق معتقدی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: معادلات دیفرانسیل مرتبه اول

فصل دوم: معادلات دیفرانسیل مرتبه دوم و بالاتر

فصل سوم: سری های توانی

فصل چهارم: تبدیلات لاپلاس

فصل پنجم: دستگاه معادلات دیفرانسیل

 

جزوه مکانیک سیالات پارسه پیش رو مشتمل بر 108 صفحه، در 8 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر کیوان صادقی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: خواص سیال و مفاهیم مقدماتی

فصل دوم: استاتیک سیالات

فصل سوم: مباحث سینماتیکی

فصل چهارم: دینامیک سیالات، معادلات اولر و برنولی

فصل پنجم: دینامیک سیالات، معادله ممنتم (فرم های انتگرالی و دیفرانسیلی)

فصل ششم: آنالیز ابعادی و تشابه

فصل هفتم: جریان داخلی

فصل هشتم: جریان خارجی

 

جزوه مکانیک جامدات 1 پارسه پیش رو مشتمل بر 116 صفحه، در 8 فصل، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر علیرضا گوهری انارکی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: تعاریف اولیه

فصل دوم: تعادل

فصل سوم: خرپاها و قاب ها

فصل چهارم: تیرها

فصل پنجم: اصطکاک

فصل ششم: خواص سطوح

فصل هفتم: روش انرژی و برداری برای حل مسائل

فصل هشتم: مسائل و نکات عمومی مهم

 


جزوه مکانیک جامدات 2 پارسه پیش رو مشتمل بر 180 صفحه، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر علیرضا گوهری انارکی گردآوری شده است.

جزوه مکانیک جامدات 3 پارسه پیش رو مشتمل بر 164 صفحه، به زبان فارسی، حاوی نکات و مثال و تست های مهم هر بخش توسط دکتر علیرضا گوهری انارکی گردآوری شده است.

کلیه جزوات با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود مجموعه جزوات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک پارسه بر لینک زیر کلیک نمایید:

مجموعه جزوات کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک پارسه



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، ،

جزوه آموزشی درس طراحی مکانیزم های دانشگاه امیر کبیر
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 14 ارديبهشت 1395

 

جزوه آموزشی درس طراحی مکانیزم های دانشگاه امیر کبیر پیش رو مشتمل بر 116 صفحه،  دست نویس، به زبان فارسی، همراه با تصاویر واضح، فرمول ها و روابط ریاضی توسط دانشجویان گروه مکانیک دانشگاه امیر کبیر تهران گردآوری شده است.

از نقاط مثبت و قابل توجه در این جزوه آموزشی می توان به:

* زبان مفهومی که جناب استاد در تالیف این جزوه به آن توجه نموده اند.

* ذکر مثال های متعدد به همراه پاسخ های تشریحی.

جزوه با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود جزوه بر لینک زیر کلیک نمایید:

جزوه آموزشی درس طراحی مکانیزم های دانشگاه امیر کبیر



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، ،

جزوه آموزشی طراحی انواع بادامک و پیروها دانشگاه امیرکبیر (Design and Classification of Cams & Follow
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : دو شنبه 13 ارديبهشت 1395

 

 

جزوه آموزشی طراحی انواع بادامک و پیروها (Classification of Cams & Followers) مشتمل بر 24 اسلاید، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، دیاگرام ها، روابط ریاضی و نکات مهم و کاربردی انواع بادامک و پیرو توسط دکتر کبگانیان از دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران گردآوری شده است. جزوه با فرمت Powerpoint جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.

جهت دانلود جزوه آموزشی طراحی انواع بادامک و پیروها (Classification of Cams & Followers) بر لینک زیر کلیک نمایید:

جزوه آموزشی طراحی انواع بادامک و پیروها دانشگاه امیرکبیر (Design and Classification of Cams & Followers)



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، ،

آموزش کتیا، جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا C
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395

 

جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا CATIA یک جزوه جامع و بی نظیر، مشتمل بر 160 صفحه، در 8 فصل، تایپ شده، به زبان فارسی روان و مفهومی و به همراه تصاویر رنگی، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: طراحی مهندسی و نرم افزارهای آن

در فصل اول از این مجموعه آموزشی، کلیات طراحی مهندسی و نرم افزارهای طراحی مهندسی مکانیک به کاربر طی مراحل زیر آموزش داده می شود:

گام اول: نگاهی به طراحی تا تولید امروزی

گام دوم: فازهای طراحی تا تولید در PLM

گام سوم: انهدام محصول

گام چهارم: واقعیت مجازی

گام پنجم: مهندسی مجازی

گام ششم: مهندسی مجازی در نیروگاه های آینده

گام هفتم: چالش های پیش روی مهندسی مجازی

گام هشتم: کدام نرم افزار طراحی مهندسی، بهترین می باشد؟

فصل دوم: گسترش و برخورد سطوح و احجام در نرم افزار CATIA

در فصل دوم از این مجموعه آموزشی، گسترش و برخورد سطوح و احجام و همچنین ترسیم نقشه گسترش یافته سطح قطعه به کاربر طی مراحل زیر آموزش داده می شود:

گام اول: گسترش در محیط Generative Shape Design

گام دوم: گسترش سطوح نامتعارف

گام سوم: انتقال المان های نقطه و منحنی بر روی سطح گسترش یافته

گام چهارم: گسترش کانال چند ضلعی به دایره

گام پنجم: گسترش زانوی چند پارچه

گام ششم: گسترش مخروط ناقص عمود

گام هفتم: گسترش مخروط ناقص مایل

گام هشتم: گسترش کره به روش برگ بیدی

فصل سوم: طراحی و مدل سازی فن تهویه هوا در نرم افزار CATIA

در فصل سوم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی فن تهویه هوا در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Part Design

* Generative Shape Design

فصل چهارم: طراحی و مدل سازی گوشی تلفن در نرم افزار CATIA

در فصل چهارم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی گوشی تلفن در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Generative Shape Design

فصل پنجم: طراحی و مدل سازی فنر استوانه ای ساده در نرم افزار CATIA

در فصل پنجم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی فنر استوانه ای ساده در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Wireframe & Surface Design

فصل ششم: طراحی و مدل سازی ظرف محتوی مایع ظرفشویی در نرم افزار CATIA

در فصل ششم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی ظرف محتوی مایع ظرفشویی در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Wireframe & Surface Design

* Generative Shape Design

فصل هفتم: طراحی و مدل سازی پارامتریک چرخدنده ساده در نرم افزار CATIA

در فصل هفتم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی پارامتریک (فرمول نویسی) چرخدنده ساده در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Wireframe & Surface Design

* Part Design

* Formula

فصل هشتم: طراحی و آنالیز چرخدنده مارپیچ در نرم افزار CATIA

در فصل هشتم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و آنالیز چرخدنده مارپیچ در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Formula

* Generative Shape Design

* Part Design

* Generative Structural Analysis

پیوست: اصطلاحات کاربردی و منابع

 

جزوه با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا CATIA بر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا CATIA



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، کلیه گرایش ها، ،

جزوه آموزشی شیرهای صنعتی (Industrial Valves Booklets)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395

 

جزوه آموزشی شیرهای صنعتی (Industrial Valves Booklets)، یک جزوه جامع، بی نظیر، کاربردی و مفید از آموزش شیرهای صنعتی، مناسب برای دانشجویان، فارغ التحصیلان و صنعتگرانی که قصد شرکت در آزمون های تخصصی استخدامی شرکت های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را دارند، می باشد. همچنین این جزوه جامع می تواند به عنوان یک منبع آموزشی مفید برای دانشجویان رشته های تاسیسات، سیالات و... باشد.

الگوی آموزشی این جزوه مبتنی بر آموزش با توضیحات کامل به همراه مسائل کاربردی و مفهومی و محاسبات مربوطه می باشد. این جزوه مشتمل بر 167 صفحه، در 3 بخش، به زبان فارسی و به همراه تصاویر رنگی، دیاگرام و روابط ریاضی، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

بخش اول: آشنایی با شیرهای صنعتی

  • انواع شیرهای صنعتی و کاربرد آن
  • نحوه انتخاب شیرها
  • افت فشار در شیرها
  • روش تنظیم شیرهای خودکار
  • روان کاری شیرها

بخش دوم: اصول کار شیرهای کنترل

  • تعاریف و اصطلاحات
  • بدنه شیر کنترل
  • اتصالات به لوله
  • ساقه و آب بند
  • تریم شیر
  • محرک
  • سایزینگ شیرهای کنترل

بخش سوم: اپراتورهای بهره برداری

  • مقدمه
  • اجزاء اصلی
  • جنس شیرها
  • انواع شیرهای صنعتی
  • شیر اطمینان و ایمنی
  • محرک ها
  • منحنی واکنش شیر
  • ضربه قوچ
  • کاویتاسیون، فلشینگ و خفگی
  • ملاحظات ارسال شیر به تعمیرات
  • ایمنی و نکات مهم حین بهره برداری
  • عیوب و نحوه تشخیص

جزوه با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود جزوه کم نظیر آموزشی شیرهای صنعتی (Industrial Valves Booklets) بر لینک زیر کلیک نمایید:

جزوه آموزشی شیرهای صنعتی (Industrial Valves Booklets)



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، کتب و جزوات، ،

جزوه آموزش طراحی مکانیزم ها (Mechanism Design) دانشگاه کالیفرنیا آمریکا
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395

 

جزوه آموزش طراحی مکانیزم ها (Mechanism Design) دانشگاه کالیفرنیا آمریکا، یک جزوه جامع و کم نظیر از آموزش طراحی مکانیزم ها می باشد. الگوی آموزشی این جزوه مبتنی بر آموزش با توضیحات کامل به همراه مثال های کاربردی و مفهومی و محاسبات مربوطه می باشد. این جزوه مشتمل بر 322 صفحه، در 11 فصل، به زبان انگلیسی روان و به همراه تصاویر و روابط ریاضی، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Mechanism Design - Enumeration of Kinematic Structures According to Function - Booklets

Chapter 1:  Introduction

Introduction
 A Systematic Design Methodology
 Links and Joints
 Kinematic Chains, Mechanisms, and Machines
 Kinematics of Mechanisms
 Planar, Spherical, and Spatial Mechanisms
 Kinematic Inversions
 Summary
References

Chapter 2:  Basic Concepts of Graph Theory

Degree of a Vertex
 Walks and Circuits
 Connected Graphs, Subgraphs, and Components
 Articulation Points, Bridges, and Blocks
 Parallel Edges, Slings, and Multigraphs
 Directed Graph and Rooted Graph
 Complete Graph and Bipartite
 Graph Isomorphisms
 Tree
 Planar Graph
 Spanning Trees and Fundamental Circuits
 Euler’s Equation
 Topological Characteristics of Planar Graphs
 Matrix Representations of Graph
 Adjacency Matrix
 Incidence Matrix
 Circuit Matrix
 Path Matrix
 Contracted Graphs
 Dual Graphs
 Summary
References
Exercises

Chapter 3:  Structural Representations of Mechanisms

 Introduction
 Functional Schematic Representation
 Structural Representation
 Graph Representation
 Advantages of Using Graph Representation
 Matrix Representation
 Adjacency Matrix
 Incidence Matrix
 Summary
References
Exercises

Chapter 4:  Structural Analysis of Mechanisms

Introduction
 Correspondence Between Mechanisms and Graphs
 Degrees of Freedom
 Loop Mobility Criterion
 Lower and Upper Bounds on the Number of Joints on a Link
 Link Assortments
 Partition of Binary Link Chains
 Structural Isomorphism
 Permutation Group and Group of Automorphisms
 Group
 Group of Automorphisms
 Identification of Structural Isomorphism
 Identification by Classification
 Identification by Characteristic Polynomial
 Optimum Code
 Degree Code
 Partially Locked Kinematic Chains
 Summary
References
Exercises

Chapter 5:  Enumeration of Graphs of Kinematic Chains

Introduction
 Enumeration of Contracted Graphs
 Enumeration of Conventional Graphs
 Atlas of Graphs of Kinematic Chains
 Summary
References
Exercises

Chapter 6:  Classification of Mechanisms

 Introduction
 Planar Mechanisms
 Planar Linkages
 Planar Geared Mechanisms
 Planar Cam Mechanisms
 Spherical Mechanisms
 Spatial Mechanisms
 Spatial One-dof Mechanisms
 Spatial Multi-dof, Multiple-Loop Mechanisms
 Summary
References
Exercises

Chapter 7:  Epicyclic Gear Trains

 Introduction
 Structural Characteristics
 Buchsbaum–Freudenstein Method
 Genetic Graph Approach
 Parent Bar Linkage Method
 Mechanism Pseudoisomorphisms
 Atlas of Epicyclic Gear Trains
 One-dof Epicyclic Gear Trains
 Two-dof Epicyclic Gear Trains
 Three-dof Epicyclic Gear Trains
 Kinematics of Epicyclic Gear Trains
 Fundamental Circuit Equations
 Examples and  Summary
References
Exercises

Chapter 8:  Automotive Mechanisms

Introduction
 Variable-Stroke Engine Mechanisms
 Functional Requirements
 Structural Characteristics
 Enumeration of VS-Engine Mechanisms
 Constant-Velocity Shaft Couplings
 Functional Requirement
 Structural Characteristics
 Enumeration of C-V Shaft Couplings
 Automatic Transmission Mechanisms
 Functional Requirements
 Structural Characteristics
 Enumeration of Epicyclic Gear Mechanisms
 Canonical Graph Representation of EGMs
 Structural Characteristics of Canonical Graphs
 Enumeration of Canonical Graphs
 Identification of Fundamental Circuits
 Detection of Transfer Vertices
 Atlas of Epicyclic Gear Transmission Mechanisms
 Summary
References
Exercises

Chapter 9:  Robotic Mechanisms

Introduction
 Parallel Manipulators
 Functional Requirements
 Structural Characteristics
 Enumeration of Planar Parallel Manipulators
 Enumeration of Spherical Parallel Manipulators
 Enumeration of Spatial Parallel Manipulators
 Robotic Wrist Mechanisms
 Functional Requirements
 Structural Characteristics
 Enumeration of Three-dof Wrist Mechanisms
 Summary
References
Exercises

Chapter 10:  Solving m Linear Equations in n Unknowns

Solving One Equation in n Unknowns
Solving m Equations in n Unknowns
References

Chapter 11:  Atlas

 Atlas of Contracted Graphs
 Atlas of Graphs of Kinematic Chains
 Atlas of Planar Bar Linkages
 Atlas of Spatial One-dof Kinematic Chains
Atlas of Epicyclic Gear Trains
Atlas of Epicyclic Gear Transmission Mechanisms

جزوه با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود جزوه کم نظیر آموزش طراحی مکانیزم ها (Mechanism Design) دانشگاه کالیفرنیا آمریکا بر لینک زیر کلیک نمایید:

جزوه آموزش طراحی مکانیزم ها (Mechanism Design) دانشگاه کالیفرنیا آمریکا



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، ،

گزارش کارآموزی نیروگاه گازی شیروان - رشته مکانیک (گرایش تاسیسات حرارتی نیروگاه)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395

 

بر اساس مصوبه نهایی هیئت وزیران و همچنین هیئت مدیره شركت توانیر در سال 55 برای رفع نیاز برق در شبكه شمال خراسان بزرگ نیروگاه گازی شیروان در زمینی به مساحت 17654 متر مربع با زیر بنای ساختمانی تقریبی 4000 متر مربع و زیر بنای تاسیسات حدود 1350 متر مربع در ابتدای جاده شیروان به مشهد تاسیس شد. شروع احداث ساختمان نیروگاه در سال 1358 و بخش تاسیسات در سال 1360 می باشد. این نیروگاه مشتمل بر شش واحد توربین گازی كه چهار واحد آن از نوع آ ا گ ساخت كشور آلمان كه از نیروگاه گازی ری منتقل شده است می باشد و دو واحد از نوع آلستومی كه ساخت كشور فرانسه كه از نیروگاه قائمشهر منتقل شده است می باشد. پرسنل امور تعمیرات اساسی برق خراسان كه اكنون با نام نتن فعالیت دارد این واحدها را به شیروان انتقال داده و نصب كردند و تاسیس واحد های آ ا گ توسط خود مهندسین آ ا گ صورت گرفت كه در سال 1361 به بهره برداری رسیدند و دو واحد دیگر آن در سال 62 و 63 به بهره برداری رسیدند. تغذیه سوخت نیروگاه از لوله گازی كه از سرخس به نكا كشیده شده است تامین می شود كه در موارد اضطراری واحد ها از گازوئیل استفاده می كنند كه برای تامین گازوئیل از دو مخزن به ظرفیت 5 میلیون لیتر كه در نیروگاه موجود می باشد استفاده می گردد.

وجود كارخانه قند شیروان از بزرگترین كارخانه های قند ایران و استان و كارخانه پتروشیمی و كارخانه سیمان و الیاف شیروان كه از مصرف كننده های عمده نیروگاه می باشند باعث شده قسمت زیادی از برق تولیدی این نیروگاه برای چرخش چرخ صنعت به كار رود و همچنین به علت كشاورزی بودن منطقه و وجود چاه های عمیق كه باید با برق كار كنند و با توجه به بعد مسافت شهرهای شمال خراسان با نیروگاه مشهد كه افت ولتاژ و تلفات فراوان انرژی به همراه دارد باعث شده كه این نیروگاه از اهمیت خاصی برخوردار گردد. علاوه بر موارد یاد شده در راستای اجرای طرح های زیر بنایی كشور در منطقه و احداث كارخانه های جدید سیمان، یادمان شیروان و پتروشیمی كانی و آلمونیوم وحید و مجتمع عظیم فولاد اسفراین و كارخانجات و معادن آلومینای جاجرم كه هر یك به تنهایی مصرف كننده عمده قابل توجه نیروی برق در استان به شمار می آیند می تواند دلیل قابل قبولی بر لزوم توسعه نیروگاه گازی شیروان باشد. امید است كه با توجه نیاز روز افزون مصرق برق در منطقه توسعه نیروگاه در برنامه آینده مد نظر قرار گیرد...

گزارش کارآموزی مورد نظر مشتمل بر شش (6) فصل، 126 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، توسط محسن ابراهیمی بردر با فرمت word جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی گزارش به ترتیب زیر می باشد:

فصل 1:

  • مقدمه
  • سیستمهای CHP
  • كاربرد توربین گازی در تولید برق شبكه
  • سیكل های تركیبی

فصل 2:

  • مقدمه
  • راندمان نیروگاه های سیكل تركیبی
  • نیروگاه گازی

فصل 3:

  • مقدمه
  • توربین گاز و نقش آن در تولید برق اقتصادی
  • عوامل بهره برداری
  • عوامل محیطی
  • اجزا و ساختمان توربین گاز
  • مشخصات کلی توربین گاز: آ.ا.گ

فصل 4:

  • ترک کنورتور (مبدل گشتاور)
  • راچت هیدرولیکی
  • روغنکاری
  • یاتاقان ها
  • یاتاقان تراست

فصل 5:

  • توربین گازی v94.2 و اجزاء آن
  • روند انتقال تکنولوژی ساخت توربین گازی داخل
  • توربین گازی v94.2
  • محفظه احتراق
  • فیلتر سایکلونی
  • محفظه فراگیر توربین ژنراتور هوایی

فصل 6:

  • پوشش عایق توربین
  • سیستم اطفاء حریق
  • سیستم هوای خروج
  • سیستم های کنترلی نیروگاه گازی (سیکل ترکیبی) شیروان

جهت دانلود گزارش کارآموزی نیروگاه گازی شیروان - رشته مکانیک (گرایش تاسیسات حرارتی نیروگاه) بر لینک زیر کلیک نمایید:

گزارش کارآموزی نیروگاه گازی شیروان - رشته مکانیک (گرایش تاسیسات حرارتی نیروگاه)



:: موضوعات مرتبط: کلیه گرایش ها، کلیه گرایش ها، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.