نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : چهار شنبه 10 ارديبهشت 1400
نرم افزار الحاقی FTI for CATIAقوی ترین ابزار تجزیه و تحلیل پرس، شبیه سازی، برآورد و بهینه سازی هزینه تولید پلیت های با ورق فلزی می باشد که می توان از آن برای تولید، تحلیل فرم و برش انواع ورق هایی که در سوراخ کاری و حدیده کاری استفاده می شود بهره جست. این نرم افزار تمامی خواسته های مشتریان را در بهبود عملکرد و سرعت در شبیه سازی ها را برآورده ساخته است. یادگیری و نحوه کار و همچنین شبیه سازی با این نرم افزار الحاقی بسیار آسان می باشد و در حقیقت انتشار این نرم افزار نشان دهنده ی یک گام بزرگ در قابلیت های تجزیه و تحلیل FTI در نرم افزار کتیا CATIA می باشد.
To predict potential problems of manufacturing: education tears or folds utjazhki material
To determine the final shape of the part with the springing of metal
To analyze and calculate the geometry of the die stamping force
Optimize the cutting of blanks from the tape
Calculate the cost of each product
توجه:لازم به ذکر است که این افزونه بر روی ویندوز 64 بیتی و بر روی نرم افزار کتیا CATIA V5 و ریلیزهای R20 - R21 - R22 - R23 - R24 قابل اجرا و استفاده می باشد:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 23 اسفند 1399
هدف از خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک این است که پلاستیک داغ وارد محفظه قالب شده و با یک سرعت تحت کنترل سرد و منجمد شود. این امر کمک می کند که مواد تزریق شده به داخل محفظه قالب به شکل محفظه درآمده و به همان شکل مورد نظر ما درآید. اگر در قالب از سیستم خنک کاری استفاده نشود مذاب پلاستیک وارد یک قالب داغ می شود و زمان انجماد بیشتری نیاز هست تا قطعه تزریقی منجمد شده و بتوان آن را از قالب پران نمود و نیز به این نکته هم باید توجه نمود که اگر مذاب پلاستیک وارد یک قالب خیلی سرد شود مذاب قبل از پر شدن کامل محفظه قالب منجمد می شود و باعث می شود که سیکل تزریق به طور کامل انجام نگرفته و قطعه مورد نظر ناقص قالب گیری شود. بنابراین برای بدست آوردن یک سیکل تزریق مناسب در قالب تزریق، بین دو وضعیت ذکر شده باید یک حالت بهینه ایجاد کرد تا به یک انجماد تحت کنترل و جهت دار برسیم...
پروژه سیستم های خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیکمشتمل بر 3 فصل، 61 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت Powerpoint جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:
فصل اول: هدف از خنک کاری در قالب های تزریق پلاستیک
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 22 اسفند 1399
در گذشته برای قالب گیری از روش های مرسوم استفاده میشد که نیاز های متعددی را پاسخ نمیگفت بدین ترتیب فرآیندهای نوینی مانند assist , co injection Roto Molding Gas و ... پا به عرصه وجود نهادند. آقای جان رودس مدیر شرکت تولید کننده به روش co injection ، توضیح میدهد: ”قالب گیرهایی که به روش مرسوم تزریق میکردند این سوال را از خود داشتند که چرا حدود 25 درصد مواد خود را باید در وسط قطعات هزینه کنند. تا این که در همایشی که اخیراً برگزار گردید (k-show) فیلمی از co injection نمایش داده شد که نظر تمام قالب سازان را به خود جلب نمود.“ در اینجا فرآیند co injection به سوال آنها پاسخ داد و روشی شد تا آنها بتوانند با جایگزینی موادی ارزان تر در هسته قطعه صرفه اقتصادی بزرگی در محصول خود کسب نمایند...
پروژه فرآیند قالب گیری به روش Co Injection Moldingمشتمل بر 50 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت Powerpoint گردآوری و جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 21 اسفند 1399
قالب گيري تزريقي به كمك آب جديد ترين روش براي فرآیند قالب گيري اجسام توخالي است. اين روش به خاطر تو خالي كردن مقاطع ضخيم از نظر اصول شبيه قالب گيري به كمك گاز است، اما فن آوري تزريق آب يك مزيت بزرگ دارد و آن خنك كاري مستقيم داخل قطعه است. توانايي انتقال حرارت آب 40 برابر و ظرفيت گرمايي آن 4 برابر گاز است. به كمك قابليت خنك كاري فن آوري تزريق آب، سيكل خنك كاري به 25 درصد كاهش يافته است. تو خالي كردن مقاطع به كمك آب فقط سريع تر از قالب گيري به كمك گاز نيست، بلكه ديواره هاي نازك تر و سطح داخلي صاف تري را ايجاد مي كند. ديواره نازك باعث ذخيره ماده خام مي شود. برخي توليد كنندگان معتقدند فن آوري تزريق آب فضاهاي توخالي بيشتر و مقاطع تو خالي بلندتري را نسبت به گاز ايجاد مي كند...
پروژه فرآیند قالب گیری تزریقی به کمک آبمشتمل بر 57 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت Powerpoint گردآوری و جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 20 اسفند 1399
قالب گيري فشاري، يكي از قديمي ترين فرآيندهاي قالب گيريشناخته شده است. در اين قالب ها ماده پلاستيكي در محفظه قالب قرار گرفته و با حرارت و فشار شكل مي گيرد. در اين قالب ها، معمولا از تركيبات گرما سخت (ترموست)، به صورت عمده استفاده مي شود ولي از محصولات گرما نرم (ترمو پلاستيك) در برخي موارد و به ندرت استفاده مي شود. موادي كه به عنوان شارژ اين گونه قالب ها به كار مي رود، داراي اشكالي به صورت پودر، ساچمه اي، لايه اي و پيش فرم مي باشد. قالب هاي فشاري عمدتا داراي يك عيب مي باشند بطوريكه، در اثر فشار زياد موجود در داخل قالب پين هاي ضعيف و ديوارهاي نازك دفرمه مي شوند، بنابراين طراحان اين گونه قالب ها به منظور كم رنگ كردن اين عيب، ازفرايند قالب گيري انتقالي كمك گرفته اند...
پروژه فرآیند قالبگیری فشاریمشتمل بر 38 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت Powerpoint گردآوری و جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید.
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 9 اسفند 1399
آموزش نقشه کشی و نقشه خوانی مهندسی در نرم افزار کتیا,مشتمل بر 815 صفحه، در 12 فصل، با فرمت pdf، به زبان فارسی، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی توسط اساتید مجرب دانشگاه صنعتی اصفهان، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
فصل 1: آشنايي با انواع نرم افزارهاي ترسيم و مروری بر توانایی های نرم افزار CATIA
فصل 2: آموزش گام به گام مدل سازی جا چسبی (تصویر 1)
فصل 3: مروری بر دستورات محیط Sketcher نرم افزار کتیا CATIA (تصویر 2)
فصل 4: مروری بر دستورات محیط Part Design نرم افزار کتیا CATIA (تصویر 3)
فصل 5: مروری بر دستورات محیط Assembly Design نرم افزار کتیا CATIA (تصویر 4)
فصل 6: مروری بر دستورات محیط Drafting نرم افزار کتیا CATIA (تصویر 5)
فصل 7: آشنايي با انواع نقشه ها و مدارك فني صنعتي
فصل 8: آشنايي با انواع نقشه هاي اجرايي
فصل 9: آشنايي با انواع اتصالات موقت و دائمي و نشان دادن آن ها در نقشه
فصل 10: آشنايي با انواع قطعات استاندارد و چگونگي تهيه نقشه از آن ها: پين ها، خارها، ياتاقان ها، فنرها، چرخدنده ها، چرخ زنجيرها، زنجيرها، چرخ تسمه ها
فصل 11: آشنايي با اصول و مقررات تهيه نقشه هاي جوشكاري
فصل 12: انجام پروژه (این بخش حاوی 6 نقشه صنعتی جهت تمرین بیشتر می باشد)
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 7 اسفند 1399
يكي از مهم ترين روش هاي رايج براي شكل دهي پلاستيكها، قالب گيري تزريقي ميباشد. امروزه خانه، خودرو، دفتركار و… حاوي انواع مختلفي از وسايل و قطعاتي است كه به روش قالب گيري تزريقي ساخته شده است. به عبارتي حدود 32% از كل پلاستيكهاي جهان با استفاده از روش تزريقي شكلدهي ميشوند. در شكل دهي پلي الفينها نيز روش قالب گيري تزريقي حدود 20% را به خود اختصاص ميدهد. فرآيند تزريق پلاستيک ها يکی از مهم ترين روش های شکل دهی مواد پليمری است. اين فرآيند قابليت توليد قطعات سه بعدی و پيچيده پلاستيک را در زمانی کوتاه دارا است. در اين فرآيند مواد اوليه پلاستيک از طريق يک دريچه مخروطی وارد سيلندر حرارتی شده و با دوران پيچ به جلو انتقال يافته و همزمان توسط گرم کننده ها و همچنين تنش برشی حاصل از دوران پيچ، نرم يا ذوب می گردد. در مرحله بعد، مواد انباشته شده در جلوی سيلندر با حرکت خطی پيچ به درون قالب تزريق می گردد...
پروژه فرآیند قالب گیری تزریقی (Injection Molding Process)مشتمل بر 4 فصل، 126 اسلاید، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت Powerpoint جهت دانلود قرار داده شده تا به راحتی کاربر بتواند آن را به میل خود در صورت نیاز ویرایش نماید و فصل بندی پروژه به ترتیب زیر می باشد:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 6 شهريور 1396
به طور کلی ریخته گری دقیق به فرآیندی گفته می شود که در آن اطراف مدل مومی یا پلاستیکی (مدل از بین رفتنی) را با انواع دوغاب سرامیکی پوشش داده، سپس با ذوب و تخلیه موم محفظه قالب ایجاد شده و پس از پخت قالب سرامیکی در آن ذوب ریزی می کنند. بطور کلی دو روش مجزا برای ساختن قالب ریخته گری دقیق وجود دارد:
روش اول: ریخته گری دقیق به روش قالب توپر (solid)
دراین روش مدل را در استوانه ای فولادی قرار داده و داخل آن را با دوغاب سرامیکی پر می کنند، سپس بعد از چند ساعت دوغاب خودگیر، شده و در این هنگام موم را با حرارت خارج کرده و بعد از پخت قالب عملیات بار ریزی را انجام می دهند. این روش ریخته گری امروزه کمتر در تولید قطعات صنعتی به کار می رود و بیشتر در تولید قطعات تزیینی و جواهر سازی و دندانسازی به کار گرفته می شود.
روش دوم: ریخته گری دقیق به روش پوسته ای سرامیکی (shell)
در این روش مدل مومی را در دوغاب سرامیکی غوطه ور می کنند سپس ماسه هایی با دانه بندی گوناگون روی مدل می پاشند که با تکرار این فرآیند، یک لایه سرامیکی اطراف مدل ایجاد خواهد شد. سپس با کمک حرارت دادن، موم را خارج کرده و پس از پخت قالب در آن بار ریزی می شود. این روش امروزه در تولید قطعات صنعتی به طور معمول استفاده شده و در تولید بعضی از قطعات بهترین روش ریخته گری محسوب می شود...
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
طراحان قالب، قالب سازان و دانشجویان رشته مکانیک، به این نكته آگاه اند كه آشنایی با انواع الگوها و مكانیزم های مرجع در طراحی قالب ها، از اهمیت بسیاری برخوردار است. با توجه به این موضوع، این كتاب با هدف ارائه انواع این الگوها و آشنایی با طرح های گوناگون در قسمت های مختلف قالب های تزریق پلاستیك، ترجمه و گردآوری شده است . در این كتاب سعی شده نقشه ها و طرح ها در هر فصل به صورت گام به گام ارائه شود. همچنین برای هر موضوع، ایده ها و طرح های مختلف جمع آوری شده و توسط اشكال و نقشه ها بیان گردیده است. با ارائه توضیحات مختصر برای هر شكل، سعی شده تا طرح های بیشتری معرفی شود. تمام مراجعی كه در آخر كتاب آمده، به شما امكان می دهد تا توضیحات تكمیلی، جداول و فایل های مربوط به هر موضوع را از شركت های سازنده قطعات استاندارد قالب، دریافت نمائید. تقریبا اكثر مكانیزم هایی كه در این كتاب آمده است در ایران قابل تهیه می باشد...
کتاب الگوهای استاندارد در قالب های تزریق پلاستیک، مشتمل بر 15 فصل، 226 صفحه، با فرمت PDF، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
نویسنده : www.BartarFile.ir
تاریخ : دو شنبه 3 آبان 1395
کتاب ماشین های تزریق پلاستیک (Plastic Injection Machine)، مشتمل بر 16 بخش، 226 صفحه، با فرمت PDF، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، به ترتیب زیر گردآوری شده است:
بخش 1: تاریخچه پیدایش پلاستیک
بخش 2: پیدایش ماشین های تزریق
بخش 3: انواع پلاستیک
گروه ترموپلاستیک
گروه ترموست
بخش 4: مواد پلاستیک و محیط ذوب آنها
پلی اتیلن سخت
پلی اتیلن نرم
پلی پروپیلن
پلی استیرول معمولی
پلی استیرول سخت
آ.ب.اس
لوران
آکریلیک
پلی کربنات
پلی آمید
سلولز آستات
پلی وینیل کلراید سخت
پلی وینیل کلراید نرم
پلی کرایدها
پلی اورتان
پلی اکسی متیلن (پلی آستال)
بخش 5: قسمت های مختلف ماشین های تزریق
قسمت تزریق
مارپیچ سیلندر تزریق
انواع سر مارپیچ
نیروی محرک مارپیچ
سیلندر تزریق
سوپاپ سیلندر تزریق
سوپاپ باز
سوپاپ کشویی و سوپاپ سوزنی
قیف مواد
گرمکن سیلندر تزریق
بخش 6: حرارت سنج
بخش 7: ترموکوپل
بخش 8: فشار تزریق
بخش 9: قسمت قالب گیر ماشین تزریق
سیستم مکانیکی
سیستم هیدرولیکی
سیستم های پخش فشار بر صفحات قالب گیر
بخش 10: روش نصب دستگاه ها در ماشین تزریق
بخش 11: پران
بخش 12: طریقه کار قطعات هیدرولیکی در ماشین های تزریقی
بخش 13: قالب تزریقی
راهگاه کانال تزریق
راهگاه مخروطی
راهگاه سوزنی
قالب های گرمکن دار
راهگاه تونلی
راهگاه فیلمی
راهگاه رینگی
راهگاه چتری
سطح مقطع انواع کانال و راهگاه
خطوط اتصال تزریق
پران قالب (بیرون انداز)
خنک کن قالب
بخش 14: رنگ کردن مواد پلاستیک
بخش 15: آسیاب
بخش 16: راهنمای رفع نواقص قطعات پلاستیکی در ماشین های تزریق
برتر فایل یک سایت مرجع با هدف انتشار تحقیق، مقاله، پایان نامه، پاورپوینت، جزوه، کتاب و همچنین فایل های آموزشی از نرم افزار پیشرفته CATIA در زمینه رشته مهندسی مکانیک است که به منظور دسترسی راحت تر، سریع تر و ارزان تر شما دانشجویان و پژوهشگران به تحقیقات مد نظرتان تاسیس شده است.