google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o پروژه با عنوان: محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)

پروژه با عنوان: محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : دو شنبه 21 تير 1395

در یکی از شهرهای ایران قرار است سردخانه‌ای برای تامین 35000 نفر ساخته شود. مشخصاتی که برای این سردخانه در نظر گرفته شده، به قرار زیر می باشد:

** در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه برای مصرف 2 روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می­ گردد و بقیه گوشت ­ها به اتاق انجماد سریع روانه می­ شود. گوشت­ های منجمد شده  تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود (فرض بر آن است که در این سه ماه کشتار وجود ندارد).

** سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوایل مهرماه نگهداری می‌شود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار فرستاده می‌شود.

** پرتقال در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت، وارد سرد خانه شده و تا آخر مرداد نگهداری می شود.

** سیب در آخر آذر ماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه شده و تا اول فروردین نگهداری و از اول فروردین تا آخر همان ماه بطور مساوی به بازار فرستاده می‌شود.

** خیار و سبزیجات برای مصرف 15 روز نگهداری و هنگام لزوم به بازار عرضه می‌شود...

 

پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری، مشتمل بر 63 صفحه، تایپ شده، به همراه تصاویر، جداول، دیاگرام ها، فرمول ها و محاسبات مربوطه با فرمت word به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • طراحی  سردخانه با مشخصات
  • فرضیات و نکات مهم در انجام پروژه
  • محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه
  • مصرف سرانه انواع محصولات
  • انواع گوشت
  • انواع میوه
  • تعداد پالت‌ها و جعبه های موجود در هر اتاق
  • جدول میوه و سبزیجات
  • ضخامت عایق و ضریب انتقال حرارت اتاق ها
  • ضخامت دیوار اتاق ها
  • اتاق ها و ابعاد آنها
  • نمای کلی سردخانه
  • اتاق نگهداری پرتقال
  • اتاق نگهداری سیب
  • اتاق نگهداری هلو
  • اتاق نگهداری سبزیجات
  • اتاق نگهداری خیار
  • اتاق نگهداری گوشت گاو
  • اتاق نگهداری گوشت مرغ
  • اتاق نگهداری گوشت گوسفند
  • اتاق های انجماد سریع
  • اتاق پیش سرد کن
  • محاسبه بارهای حرارتی
  • محاسبه بار حرارتی نفوذ برای چند نمونه از اتاق‌ها
  • بار تنفسی محصولات
  • جداول بار حرارتی
  • انتخاب اواپراتور برای اتاق‌ها
  • محاسبات سیکل
  • فلو دیاگرام سردخانه
  • نمودار  p-h سردخانه
  • آنتالپی
  • محاسبه دبی ها
  • انتخاب کندانسور
  • لوله کشی

جهت دانلود پروژه محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری، بر لینک زیر کلیک نمایید:

پروژه با عنوان: محاسبات و طراحی سیستم سردخانه 35000 نفری



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: پروژه، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.